XboxOne NBA 2k14

XboxOne NBA 2k14
XboxOne NBA 2k14
XboxOne NBA 2k14
XboxOne NBA 2k14
XboxOne NBA 2k14
XboxOne NBA 2k14
XboxOne NBA 2k14
XboxOne NBA 2k14
Részletek

Az NBA 2K14 több jelentős változást is eszközölt a korábbi epizódokhoz képest; a legfontosabb ilyen talán maga az irányítás, mely ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a jobb analóg kar használatára - ezzel dobhatunk kosárra, trükközhetünk a labdával, vagy akár passzolhatunk is társainknak. A nagyszerű oktatómód részletesen bemutatja az összes új lehetőséget, célszerű tehát mindenképp itt kezdeni a játékot!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiSport
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

25Gb-35Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Korhatár
3
Játék típus
Sport
Gyerekeknek is ajánlható
Igen