XboxOne F1 2020 Seventy Edition

XboxOne F1 2020 Seventy Edition
XboxOne F1 2020 Seventy Edition
XboxOne F1 2020 Seventy Edition
XboxOne F1 2020 Seventy Edition
XboxOne F1 2020 Seventy Edition
XboxOne F1 2020 Seventy Edition
XboxOne F1 2020 Seventy Edition
XboxOne F1 2020 Seventy Edition

XboxOne F1 2020 Seventy Edition

Raktáron
6 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Használt

A F1 2020 Seventy Edition tartalma egyedi testreszabási lehetőségek autómatrica, pódium ünneplés, bukósisak, versenyruha kesztyű és játékos kitüző.


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 69 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Az idei év sem marad ki a lóerők felzúgása nélkül! Sőt! Idén a járványnak köszönhetően majdnem a futammal egy időben kapjuk készhez a Codemaster jóvoltából az F1 2020-at. Az idei évben kitettek magukért a srácok, hiszen eléggé összepakolták a játék sava borsát és még ugrottak is vele egyet! Sokkal jobban érezhető a sebesség és az autók különbségei, akár a kanyarokban akár a kigyorsító egyenesekben. A legnagyobb újítást a karrier módban hozták el, mégpedig a My Team móddal.

Saját istállót kell létrehoznunk és menedzselnünk, melynek egyben mi vagyunk az egyik versenyzője is. Az autó fejlesztése és a sajtóval történő kapcsolattartás mellett (melyek a karrieren belül már eddig is szerephez jutottak) foglalkoznunk kell a csapat egyes divízióival, a szponzorokkal és persze a második számú pilótával is, megfelelően beosztva a rendelkezésünkre álló erőforrásokat. Ráadásul, mivel külön csapatként szállhatunk be a világbajnokság küzdelmeibe, ezért teljesen új arculatot hozhatunk létre, ezzel is színesítve a mezőnyt. Ebben természetesen a két új pálya (Zandvoort és Hanoi Street Circuit) is ott van, bár a valódi mezőny Hollandiában és Vietnámban már csak jövőre fog versenyezni. A játékban természetesen állítható a nehézségi szint is a kezdőtől egészen a mester fokozatig, így mindenki nyugodtan a kormány mögé pattanhat egy egy nagy versenyen is!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
3
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen