Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

XboxClassic Far Cry Insticts Evolution

XboxClassic Far Cry Insticts Evolution
XboxClassic Far Cry Insticts Evolution
XboxClassic Far Cry Insticts Evolution
XboxClassic Far Cry Insticts Evolution
XboxClassic Far Cry Insticts Evolution
Az Xbox Classic Far Cry Instincts Evolution egy olyan videojáték, amely a FPS (first person shooter) műfaj szerelmeseinek készült. Ezzel a játékkal a PlayStation 2 és a Microsoft Xbox tulajdonosai is élvezhetik a lenyűgöző grafikákat és a nyílt világban való felfedezés izgalmát.

A játék folytatása az eredeti Far Cry Instincts-nek, és még több izgalmas tartalommal és fejlesztéssel készült el. A játékosnak új kihívásokkal kell szembenéznie, miközben szolgáltató cég vagy egy különleges jogvédett tanulmányi intézmény besegédével főhősünknek, Jack Carvernek kellemetlenségekbe ütközik.

A játékmenet során a játékosnak számtalan lehetősége van arra, hogy hogyan fejlessze és használja ki a karakterét. Jack Carver egyszerű emberként kezd, de később olyan erőre tesz szert, amellyel képes legyőzni az ellenségeit és ugyanakkor felderíteni a rejtett erdei területeket.

A játékosnak döntenie kell, hogy hogyan akarja felfedezni a Far Cry Instincts Evolution világát. Választhat a stealth vagy a harci módszer között, attól függően, hogy inkább elkerüli vagy szembenéz az ellenségeivel. A játék során járműveket és fegyvereket is szerezhet, hogy még nagyobb rombolást és pusztítást okozhasson az ellenfelek között.

A Far Cry Instincts Evolution rendkívül hatásos grafikával és részletes környezettel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy teljesen belemerüljünk a játékba. A dinamikus hanghatások és a változatos zenei aláfestés még inkább segíti a játékos élményét.

Ha szereted a lövöldözős játékokat, és izgalmat keresel az Xbox Classic platformján, akkor a Far Cry Instincts Evolution a tökéletes választás számodra. Hódítsd meg a szigetet, legyőzve az ellenségeket, és tartsd izgalomban magad ezzel az izgalmas és akciódús videojátékkal.
A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Garancia ideje  :
3 Hónap
Termék Állapota :
Használt, (működését NEM befolyásoló) külső felületén micro karcok találhatóak.
Melyik üzletben található :
Óbuda
További adatok
Raktáron
HASZNÁLT
4 500 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 45 Ft
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
Alap nyelvezet
Angol