Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Xbox36O Fable 2

Xbox36O Fable 2
Xbox36O Fable 2
Xbox36O Fable 2
Xbox36O Fable 2
Xbox36O Fable 2
Xbox36O Fable 2
-29%
Xbox36O Fable 2


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
10Gb alatt
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
Xbox360
Termék Állapota :
Használt, szép állapot
Melyik üzletben található :
Óbuda, Halásztelek
További adatok
Raktáron
HASZNÁLT
6 900 Ft 
4 900 Ft
Kezdete: 2023.11.11   A készlet erejéig!
Részletek

Fable 2 igazán magával ragadó élményt nyújt a játékosoknak, ahol gyakorlatilag korlátlan számú döntést lehet hozni, amelyek mindegyike saját következményekkel jár, így minden játék egyedi lesz. A játék kezdetekor eldöntheted, hogy egy fiú vagy egy lány szerepét játszod, és a döntéseidtől függően a hős magas vagy alacsony, jó vagy gonosz lesz. A játékosok megházasodhatnak és gyerekeket szülhetnek; a női játékos karakterek teherbe esnek, ami aztán a fizikai megjelenésükön is meglátszik.
A játék elején a játékosok egy kóbor kutyát kapnak legjobb barátnak, akit etetni és szeretni kell, és aki egész életében elkíséri a gazdáját. A játékostól függően a kutya megváltoztatja a külsejét, és különböző módon segíti őt, például figyelmeztet a közelgő veszélyekre, és megtámadja az ellenséget.

A játékosok Albion világát lakják, és szabadon barangolhatnak a földön, ahogy nekik tetszik. A játékosok különböző kifejezésekkel kommunikálhatnak másokkal, például gúnyolódhatnak, nevethetnek, de akár böföghetnek vagy finghatnak is.

Ahogy a játékosok fejlődnek, úgy növekszik Albion is, tükrözve a játékban korábban meghozott döntéseket. Minden ház, kunyhó, vár és várbörtön megvásárolható, ha a játékos úgy kívánja. A játékosok felvásárolhatják egy város összes földjét, és polgármesterré, királlyá, sőt az egész ország császárává válhatnak.

A Fable 2 egy dinamikus és szabadon bejárható világot mutat be, amely nem követeli meg a játékostól, hogy egyetlen meghatározott utat válasszon. Ugyanakkor a cselekményt kereső játékosok egy epikus történetet és küldetést találnak, amelyet követhetnek, ha akarnak, valamint számos mellékkalandot.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiMagyar FeliratLogikai
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
16
Játék típus
Mászkálós Kaland
Gyerekeknek is ajánlható
Igen