Xbox360 Too Human

Xbox360 Too Human
Xbox360 Too Human
Xbox360 Too Human
Xbox360 Too Human
Xbox360 Too Human
Xbox360 Too Human
Xbox360 Too Human
Xbox360 Too Human
Részletek

Lépj be a külső nézetű, epikus akciójáték, a Too Human világába, melyet az elismert kanadai stúdió, a Silicon Knights fejlesztői álmodtak meg. A kibernetikus istenség, Baldur szerepében részeseivé válhatsz a szűnni nem akaró küzdelemnek, mely végpusztulással fenyegeti az emberiséget. Az egyedi élményt a tűz- és közelharcokban bővelkedő, sodró lendületű cselekmény mellett szerepjáték-elemek és lélegzetelállító vizuális hatások garantálják.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
16
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!