Xbox360 The Saboteur

Xbox360 The Saboteur
Xbox360 The Saboteur
Xbox360 The Saboteur
Xbox360 The Saboteur
Xbox360 The Saboteur
Xbox360 The Saboteur
Xbox360 The Saboteur
Xbox360 The Saboteur
Xbox360 The Saboteur
Xbox360 The Saboteur
Részletek

Személyesítsd meg Sean Devlint, az utcákon edződött, kemény ír versenyautó-szerelőt, aki személyes bosszúját teljesíti be az első olyan játékban, amelynek nyílt világa a nácik által megszállt Európa. Eljött a megtorlás ideje! Segítségedre lesz a francia ellenállás, a brit titkosszolgálat, egy egész arzenálra való fegyver, valamint saját tapasztalataid és bölcsességed. Végre megfizethetsz azoknak, akik tönkretették az életedet! A megtorlás eszköze a szabotázs. Robbants fel zeppelineket, siklass ki vonatokat, dönts romba hidakat, semmisíts meg tankokat és tegyél a földdel egyenlővé ellenséges létesítményeket, hogy bosszúd beteljesedhessen!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiVerekedősNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!