Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Xbox360 Left 4 Dead 2

Xbox360 Left 4 Dead 2
Xbox360 Left 4 Dead 2
Xbox360 Left 4 Dead 2
Xbox360 Left 4 Dead 2
Xbox360 Left 4 Dead 2
Xbox360 Left 4 Dead 2
Xbox360 Left 4 Dead 2
Xbox360 Left 4 Dead 2
Xbox360 Left 4 Dead 2


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
20Gb alatt
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
Xbox360
Melyik üzletben található :
Halásztelek, Óbuda
További adatok
Raktáron
HASZNÁLT
5 500 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 55 Ft
Részletek

Left 4 Dead (L4D) kooperatív játékmenete egy modern kori túlélő-horror univerzumban játszódik, ahol négy "túlélő" vívja epikus harcát a zombik és a félelmetes "főnökfertőzött" mutánsok hordái ellen. A Turtle Rock Studios és a Valve, a Counter-Strike és a Half-Life játékok alkotói által fejlesztett játékban a legújabb mesterséges intelligencia technológia lehetővé teszi az egytől nyolc játékosig terjedő többjátékos játékokat.

A veszettségvírus egy új és rendkívül virulens törzse jelenik meg, és ijesztő gyorsasággal terjed az emberi populációban. A járvány áldozatai groteszk módon eltorzult, széles körben erőszakos pszichopatákká válnak, akik a nem fertőzöttekre támadnak, amint meglátják őket. A betegségre látszólag immunisnak tűnő "szerencsés" kevesek egyikeként sajnos te is csapdába estél a vérszomjas Fertőzöttek ezreivel teli városban. Egyedül halott vagy. De egy maroknyi túlélő társaddal együtt talán sikerül biztonságba kerülnöd.

A játékosok játszhatnak túlélőként vagy a négyféle Boss Infected egyikeként, akik mindegyike egyedi mutáns képességgel rendelkezik, például egy 50 láb hosszú nyelves lasszóval vagy egy robbanékony metángázzal teli óriási gyomorral. Az L4D játékmenete négy hatalmas kampányban játszódik. Az egyes küldetések zombipopulációját egy AI Director koreografálja, amely figyeli az emberi játékosok cselekedeteit, és menet közben egyedi és drámai élményt teremt számukra.Vígyázz a harapásra,ha csak nem akarsz te is zombivá válni!


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
EgyszemélyesKét személyes
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Lövöldözős horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem