Xbox360 Guitar Hero 3

Xbox360 Guitar Hero 3
Xbox360 Guitar Hero 3
Xbox360 Guitar Hero 3
Xbox360 Guitar Hero 3
Xbox360 Guitar Hero 3
Xbox360 Guitar Hero 3
Részletek

A Guitar Hero III a 2007-s esztendő második felében szuper sebességgel követte a méltán nagy sikereket aratott II-es sorszámmal ellátott epizódot, azzal a törekvéssel, hogy lehetőség szerint megközelítse, vagy még inkább túl is szárnyalja annak dicsőségét.
Mivel igen gyorsan követte egymást a két rész, ezért eget rengető újdonságokkal nem szolgál a 3. epizód, de ezért akad néhány említésre méltó köztük.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzői
Játékosok száma
EgyszemélyesKét személyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
12
Játék típus
Zenés
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!