Xbox360 Fifa Street 4

Xbox360 Fifa Street 4
Xbox360 Fifa Street 4
Xbox360 Fifa Street 4
Xbox360 Fifa Street 4
Xbox360 Fifa Street 4
Xbox360 Fifa Street 4
Xbox360 Fifa Street 4
Xbox360 Fifa Street 4
Részletek

Az évenként megjelenő számozott epizódok mellett az Electronic Arts nem felejtette el az árkád foci élményét sem. A FIFA Street elhozza nekünk az utcai futball élményét, mindezt pazar grafikával, egyszerű kezeléssel és természetesen az elmaradhatatlan sztárparádéval.

Természetesen maradt továbbra is a rajzfilmes megjelenés és a világkörüli, egzotikus pályák, így újra rúghatjuk a bőrt a napsütötte Brazíliában vagy egy poros európai utcácska félreeső pályáján. A játék egyedül játszva is élmény, de akár multiplayerben is élmény a barátainkkal együtt.

Az al-sorozat rajongói 2008. óta várták a folytatást, és az új FIFA Street minőségét tekintve megérte a türelmet.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiSport
Játékosok száma
EgyszemélyesKét személyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Korhatár
3
Játék típus
Sport
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Hasonló termékek
Raktáron
Raktáron