Xbox360 Fable 3

Xbox360 Fable 3
Xbox360 Fable 3
Xbox360 Fable 3
Xbox360 Fable 3
Xbox360 Fable 3
Xbox360 Fable 3
Xbox360 Fable 3
Xbox360 Fable 3
Részletek

A Fable 3-ban a fő feladatod, hogy fő vezetőhöz hűen magad mellé állítsd az embereket, közben megtapasztald a szerelem és a csalódás érzését, miközben jó esetben egyenes út vezet a trónhoz. A sikerhez vezető út során rengeteg bizonytalan kérdésre kell majd választ adnod, melyek komoly változásokat fognak indukálni a környezetedben, a világban. 

Extra: ha rendelkeztél a Fable 2 játékkal, akkor az ottani hírneved importálhatod a Fable 3 játékod kezdetekor.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiMagyar FeliratVerekedős
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
16
Játék típus
Nyitott világú
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Bemutató videó