Xbox360 Dirt 3

Xbox360 Dirt 3
Xbox360 Dirt 3
Xbox360 Dirt 3
Xbox360 Dirt 3
Xbox360 Dirt 3
Xbox360 Dirt 3
Xbox360 Dirt 3
Xbox360 Dirt 3
Részletek

A Codemasters idén új részével jelentkezik, az eleinte még Colin McRae nevével fémjelzett Dirt sorozatnak! Colin jobb létre szenderült, a sorozat azonban a Dirt 3-al folytatódik!

Az új részben is rengeteg híres arc fordul elő, többek között a híres Ken Block is, akinek a DC által támogatott Ford Fiesta autója a játékban is elérhető.

Természetesen a Rally világbajnokság összes hivatalos autója is szerepel az új részben, illetve hozzájuk csaptak még jónéhány olyan klasszikus rallyautót, ami még ma is felvenné a versenyt a többiekkel, mint például az Audi Quattro.

A játékban 9 fajta rallyverseny található, de mivel nemcsak a rally rajongókat célozták meg a készítők, ezért bekerült 6 nem rally verseny is.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiAutós
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Korhatár
12
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!