Xbox360 Deadrising

Xbox360 Deadrising
Xbox360 Deadrising
Xbox360 Deadrising
Xbox360 Deadrising
Xbox360 Deadrising
Xbox360 Deadrising
Xbox360 Deadrising
Xbox360 Deadrising
Részletek

Frank West, a szabadúszó fotóriporter élete sztorijára vadászik, amikor egy ígéretes fülest követve egy vidéki porfészekbe látogat – csak hogy azzal szembesüljön, hogy a várost lerohanták a zombik! Hatalmasat tévedve a helyi plázába menekül, amelyről úgy gondolja, hogy biztonságos menedéket nyújt. Az ellenségek végtelen hordái, és a túlélésért folytatott valódi küzdelem várja, de mivel egy egész pláza áll a rendelkezésére, Frank tényleg bármit bevethet, hogy visszaverje az emberhúsra éhes tömegeket, és kiderítse, mi áll a szörnyű járvány mögött.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiVerekedős
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Lövöldözős horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!