Xbox360 Dead Island

Xbox360 Dead Island
Xbox360 Dead Island
Xbox360 Dead Island
Xbox360 Dead Island
Xbox360 Dead Island
Xbox360 Dead Island
Xbox360 Dead Island
Xbox360 Dead Island
Részletek

Te mit tennél, ha a trópusi szigeteken töltött nyaralásod során kitörne egy zombi invázió? Elmenekülnél, elbújnál vagy felvennéd az élőhalottakkal a harcot?

A lengyel Techland által készített Dead Island című játékból megismerheted ezen oldaladat is!

E során a négy játszható szereplő valamelyikével kell egy egzotikus szigeten fölvenned a harcot a rád támadó többi nyaraló ellen, akiket egy titokzatos járvány mindet élőhalottá változtatta. A fegyverek száma kevés, viszont szerencsére sok tereptárgyat fölhasználhatsz a falkában kószáló, foszladozó emberek ellen, nem beszélve az olyan ínyencségekről, mint a saját készítésű Molotov-koktél.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiVerekedős
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Lövöldözős horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!