Xbox360 Cabela's Alaskan Adventures

Xbox360 Cabela
Xbox360 Cabela
Xbox360 Cabela
Xbox360 Cabela
Xbox360 Cabela
Xbox360 Cabela
Xbox360 Cabela
Xbox360 Cabela
Xbox360 Cabela
Xbox360 Cabela

Xbox360 Cabela's Alaskan Adventures

Nincs raktáron
5 000 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Használt


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 50 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Éld át egy alaszkai vadász mindennapjait, ebben a hihetetlen realisztikus vadász és horgász szimulátorban, Észak-Amerika határán. Alaszka tundráin 38 feladatot oldhatsz meg. 

A program fő kihívásai közé tartozik a trófea- és madárvadászatok, de horgászhatsz, vagy akár száguldozhatsz kutya-, sőt, motoros szánon is a havas tájakon át. A trófeákat levadászni egyáltalán nem könnyű feladat. Azonban segítségedre lesznek az új lövési taktikák, mint a Sense Hunter, Gun Sway vagy Drop Dot.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
12
Játék típus
Vadász
Gyerekeknek is ajánlható
Nem