Ps5 Battlefield 2042

Ps5 Battlefield 2042
Ps5 Battlefield 2042
Ps5 Battlefield 2042
Ps5 Battlefield 2042
Ps5 Battlefield 2042
Ps5 Battlefield 2042
Ps5 Battlefield 2042
Ps5 Battlefield 2042
Ps5 Battlefield 2042
Ps5 Battlefield 2042

Ps5 Battlefield 2042

-16%
Raktáron
18 500 Ft
21 900 Ft
Kezdete: 2021.11.29   Vége: 2021.12.01
Akcióból hátralévő idő:
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Új, bontatlan


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

A Battlefield2042 izgalmas, belső nézetes lövöldözős játék, amelyben visszatér a sorozatból jól ismert, ikonikus, teljes körű hadviselés.

A közeljövő káosz tépázta világában kell alkalmazkodnod és leküzdened a dinamikus csatatereket csapatod, valamint a legmodernebb fegyverek és járművek arzenálja segítségével.

A Battlefield2042 PlayStation 5 konzolon 128 játékost is támogat, így soha nem látott gigantikus küzdelem a hatalmas csatatereken szerte a világon. Légy részese a soha nem látott élményeknek, a frissített többszemélyes módoktól kezdve, amilyen a Conquest és a Breakthrough, egészen a teljesen új Hazard Zone-ig játszható!


A szélsőséges időjárási jelenségek és az erőforrásokkal kapcsolatos konfliktusok megváltoztatták a globális erőviszonyokat. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború küszöbén áll, miközben a hontalan, harcoló veteránok vegyesen alkotnak Task Forces néven független csoportokat.

Mi az a Battlefield™ Portal?
Változtass a háború szabályain, és fedezz fel váratlan csatákat a Battlefield széles univerzumában.

Játssz ismét az olyan újragondolt klasszikusokkal, mint a Battlefield™ 1942, a Battlefield™: Bad Company 2 és a Battlefield™ 3 – vagy indulj bevetésre ezeken az időtlen pályákon a Battlefield™ 2042 modern arzenáljával és tartalmával.

A Builder segítségével pedig:
Képzeld el a Battlefield™ 2042 gépkarabélyait és helikoptereit a Battlefield™ 1942 Battle of the Bulge pályáján. Legyen inkább egy „kés defibrillátor ellen” harc a Caspian Border pályán?

Használd ki a teljes Battlefield-választékot hatékony eszközökkel, hogy új és teljesen egyedi Battlefield-élményeket hozhass létre a Builderben. Módosíts az alapvető beállításokon, például a fegyvereken és a pályákon – vagy merülj mélyre a szerkesztőben, és állítgasd be a részleteket.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőionline játékJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

50Gb felett
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Támogatott eszközök
Ps5
Korhatár
18+
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!