Xbox One Moto GP 20

Xbox One Moto GP 20
Xbox One Moto GP 20
Xbox One Moto GP 20
Xbox One Moto GP 20
Xbox One Moto GP 20
Xbox One Moto GP 20
Xbox One Moto GP 20
Xbox One Moto GP 20
Részletek

Versenyezz legendás motorosok ellen! A MotoGP 20-ban vadonatúj történelmi tartalmak és egy új játékmód is szerepel, amellyel újraélheted a sportág történelmét,egy nem mindennapi köntösben. Ha pedig fellépnél az online színtérre, ott is bővített lehetőségek várnak rád. Létrehozhatod a saját, egyedi versenyeidet barátaid és más játékosok számára, amelyek most már dedikált szervereken zajlanak. Használd a Race Director módot, és hozd létre a legizgalmasabb online futamokat és bajnokságokat,és légy első!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

20Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Támogatott eszközök
XboxOne, Xbox Series
Korhatár
3
Játék típus
Motoros
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!