XboxOne Forza Horizon 5

XboxOne Forza Horizon 5
XboxOne Forza Horizon 5
XboxOne Forza Horizon 5
XboxOne Forza Horizon 5
XboxOne Forza Horizon 5
XboxOne Forza Horizon 5
XboxOne Forza Horizon 5
XboxOne Forza Horizon 5

XboxOne Forza Horizon 5

Nincs raktáron
21 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Új, bontatlan


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 219 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Minden idők legjobb Horizon-kalandja vár rád! Fedezd fel Mexikó életteli és folyamatosan változó, nyílt világú tájait a határtalan, szórakoztató vezetési akció során a világ legjobb autóinak százaival.Vezess lélegzetelállító expedíciókat Mexikó életteli és folyamatosan változó, nyílt világú tájain a határtalan, szórakoztató vezetési akció során a világ legjobb autóinak százaival.Fedezd fel a lenyűgöző ellentétek és szépség világát. Fedezz fel élő sivatagokat, buja dzsungeleket, történelmi városokat, rejtett romokat, érintetlen partszakaszokat, hatalmas kanyonokat és egy hófödte vulkánt.Merülj el egy mélyreható küldetésben, amely több száz kihívással jutalmazza az elvégzett tevékenységeidet, melyek közben igazán jól érzed magad. Ismerj meg új karaktereket, és határozd meg te a Horizon Story-küldetéseik eredményeit.Légy részese az olyan lenyűgöző időjárási eseményeknek, mint a kavargó porviharok és az intenzív trópusi viharok, miközben Mexikó egyedülálló, dinamikus évszakai minden héten megváltoztatják a világot és a környezetet. Gyere vissza gyakran az új eseményekért, kihívásokért, gyűjthető elemekért és jutalmakért, továbbá új felfedezhető területekért.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiMagyar FeliratAutósNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

100Gb felett
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Támogatott eszközök
XboxOne, Xbox Series
Korhatár
3
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!