Xbox360 Max Payne 3

Xbox360 Max Payne 3
Xbox360 Max Payne 3
Xbox360 Max Payne 3
Xbox360 Max Payne 3
Xbox360 Max Payne 3
Xbox360 Max Payne 3
Xbox360 Max Payne 3
Xbox360 Max Payne 3
Részletek

Max Payne már nem a régi: megöregedett, kopaszabb lett, ráadásul az alkoholizmusának köszönhetően még cinikus is. Ám amikor a munkaadójának feleségét elrabolják, egymaga megy a nő után, szembenézve az ellenséges elrablókkal és a saját démonaival.

A korábbi részek New York-ja után a harmadik rész Brazíliába, azon belül is Sao Paolo szegénynegyedébe helyezi át a történet. Minden más maradt a régiben: hősünk ugyanolyan jól bánik a lőfegyverekkel, és a sorozat védjegyének számító időlassítás (Bullet Time) is jelen van.

A Max Payne 3 egy igazi Rockstar játék, ami igyekszik hű maradni az előzményekhez, ugyanakkor némi modernizációt, változást hozni a régen látott sorozatba. Mert bár ez már nem az éjsötét, esőáztatta New York, a záporozó golyókból itt sem lesz hiány.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!