Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Switch Zelda Tears of The Kingdom

Switch Zelda Tears of The Kingdom
Switch Zelda Tears of The Kingdom
Switch Zelda Tears of The Kingdom
Switch Zelda Tears of The Kingdom
Switch Zelda Tears of The Kingdom
Switch Zelda Tears of The Kingdom
Switch Zelda Tears of The Kingdom
Switch Zelda Tears of The Kingdom
Switch Zelda Tears of The Kingdom


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
Gyártói 1 Év
Támogatott eszközök  :
Nintendo Switch
Melyik üzletben található :
Óbuda, Halásztelek
További adatok
Nincs raktáron
ÚJ, BONTATLAN
20 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 209 Ft
Részletek

A Nintendo Switch Zelda: Tears of The Kingdom a legendás Legend of Zelda játéksorozat legújabb kiadása, amelyet a Nintendo hivatalosan is kiadott 2017-ben. A játék nagy sikert aratott, különösen a rajongók körében, akik a sorozatot már régóta követik. A Switch Zelda a világhírű sorozat első játéka, amely teljes egészében a Nintendo Switch konzolra készült. A játékot az Nintendo készítette, és kiadójuk a Nintendo Co., Ltd.
 A játék egy fantasztikus kalandra invitál, ahol a játékosnak Isamuval, a főhőssel kell összefognia, hogy megmentse Hyrule királyságát a gonosz Mamorutól és az ő seregeitől. A játékot egy érzelmi történettel és a sorozatokra jellemző, kalandokkal telített játékmenettel rendelkezik. A játékot célszerű egyedül játszani, azonban a játékosoknak van lehetősége multiplayer játékra is.
A Switch Zelda számos újdonságot is tartalmaz a játékmenetben. A játékosoknak lehetőségük van a kaland során olyan tárgyakat találni, amelyek az előrehaladást segítik elő, mint például a sebességnövelő orsót és a Hookshotot, amellyel a játékos átjuthat hatalmas távolságokon. A játékmenet emellett interaktív is. A játékosnak le kell győzni az ellenfeleket és feladatait teljesítenie kell, így előttünk számtalan kihívás áll, amelyeket eltérő tárgyakkal, fegyverekkel és képességekkel kell teljesítenünk.

A játékmenet emellett egy új élettel is bővült. A játékos különböző állatokkal beszélni, amelyek tipikus „Zelda” stílusjegynek számítanak. A játékos lehetőséget kap arra, hogy interakcióba lépjen a környezetével, megtanuljon új tárgyakat készíteni, és képességeket sajátítson el.

A játék grafikus megvalósítása kivételes. A játék világa tényleg gyönyörű. A centralizált környezetnek köszönhetően a játékmenet korábbi részeihez képest fordulatosabb és sokkal élethűbb. A játék alatt a játékos mindenhol megtalálhatja a növényeket, állatokat és a ragyogó napsugarakat.

A Switch Zelda Tears of The Kingdom első osztályú játékélményt nyújt minden Zelda rajongó számára. A játék hihetetlen története és a grafikus megvalósítása garantáltan leveszi az embert a lábáról. A játék fantasztikus lehetőségeket kínál, a kalandok, a kihívások, a tárgyak és fegyverek megfelelő választéka pedig elég ahhoz, hogy a játékosok órákat, heteket töltve élvezhessék a játékot. Ha még nem ismered a Zelda-sorozatot, mindenképp javasoljuk, hogy azonnal fedezd fel, és próbáld ki ezt a fantasztikusan szórakoztató játékot.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiNyitott világúHack and slash
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol