Switch Skyrim

Switch Skyrim
Switch Skyrim
Switch Skyrim
Switch Skyrim
Switch Skyrim
Switch Skyrim
Switch Skyrim
Switch Skyrim
Részletek

Most minden eddiginél realisztikusabb és bensőségesebb formában fedezheted fel magadnak a Bethesda számtalan díjat bezsebelt szerepjátékát.

A The Elder Scrolls V: Skyrim  az alapjátékhoz mérten teljesen változatlan tartalommal érkezik, ezáltal szabadon felfedezheted Skyrim földjét, belecsaphatsz az óriási kalandokba, rengeteget harcolhatsz, sárkányokkal küzdhetsz, izgalmas emberekkel ismerkedhetsz meg, fejlődhetsz és garantáltan életre szóló élményeket szerezhetsz magadnak.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőivr játékNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú RPG
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!