Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Samsung Tab A9+ 5G 8/128Gb

Samsung Tab A9+ 5G 8/128Gb
Samsung Tab A9+ 5G 8/128Gb
Samsung Tab A9+ 5G 8/128Gb
Samsung Tab A9+ 5G 8/128Gb
Samsung Tab A9+ 5G 8/128Gb


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
128GB
Garancia ideje  :
Gyártói 1 Év
Termék Állapota :
Új, csak kibontva volt!
Akkumulátor állapota :
Tesztünk alapján 100 %-os
Melyik üzletben található :
Halásztelek
Nincs raktáron
92 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 929 Ft
Részletek

Merülj el a multimédiás tartalmakban Samsung tablet segítségével!
8magos processzor biztosítja az összes művelet és funkció zavartalan működését
A rendszermemória kapacitása 8 GB
11" kijelzővel látták el
USB-C portot kínál a csatlakozáshoz
A nagyszerű Samsung Galaxy Tab sorozatú
A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az akkumulátor kapacitása 7040 mAh
15 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel
Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált Qualcomm Adreno 619 grafikus chippel rendelkezik
A belső tárhely max. 1000 GB méretű Micro SD memóriakártya használatával bővíthető
WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
A tableten van egy foglalat egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
5G, 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.
Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke ...
Fotózz lépten-nyomon!
A tablet fotófelszerelése 8Mpx felbontású főkamerát és 5Mpx elülső kamerát kínál. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Samsung tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Ezáltal kisebb mélységélesség érhető el, ami alkalmas a témára fókuszálására és a háttér elmosására. 1080p (Full HD) 30fps fotófelbontásra számíthatsz.

A tablet akkumulátora tisztességes üzemidőt kínál
Ezen Samsung tablet 7040 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. 15 W vezetékes töltés jellemzi. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikus alkalmazásokhoz a tablet beépített Qualcomm Adreno 619 grafikus chippel rendelkezik, amely elég erős a multimédiás tartalmak kezeléséhez.

Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke ...
Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke ...
A nagyszerű Samsung tablet elegendő memóriakapacitással rendelkezik
Ezen Samsung tablet alapvető funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer biztosítja. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet rendszermemóriája 8 GB méretű, amely 3D-s játékokat vagy virtuális valóságot is képes kezelni. 128 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználókat célozza meg, és megoldja még a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolását is. Ha a tablet memóriája nem lenne elegendő, kiegészítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD memóriakártya használatával.

Ez a praktikus Samsung tablet számos lehetőséget biztosít a kommunikációra
WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal. Ez egy WiFi-képes tablet: lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli internethálózatokhoz csatlakozz, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol elérhető jel van. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet kényelmes csatlakoztatását különböző vezeték nélküli eszközökhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékes kapcsolat nélkül. A GPS rendszer lehetővé teszi az eszközök pontos helymeghatározását a műholdakról érkező jelek segítségével. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet pontos földrajzi helyadatokat kapjon, ami hasznos a navigáció, a térképhasználat, az útvonaltervezés, a közeli helyek megtalálása és számos más alkalmazás esetében. A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 5G, 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja a weboldalak elérését, e-mailek küldését, multimédiás tartalmak, alkalmazások és még sok minden más használatát, és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése vagy a videohívásokon keresztül történő kapcsolódás teljesen zökkenőmentes és gyors lesz.

Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke ...
Értékelni fogod a praktikus funkciókat
Élvezd mindennapjaidat ezzel a célszerű Samsung tablettel! A külvilággal való interakció megkönnyítésére jól fognak jönni a különböző érzékelők, nevezetesen a célszerű mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő. A digitális iránytű funkció hasznos segítség a városban vagy az úton való tájékozódásban. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely érzékeli a készülék helyzetét és beállítja a képernyő tájolását a minél kényelmesebb használat érdekében. Fényérzékelőt tartalmaz, amely méri a környezeti fényszintet, és szükség szerint igazítja a képernyő fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő csökkentésével automatikusan spórol az akkumulátor energiájával.

Csatlakozók:
USB-C

Érzékelők:
mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő

Méret:
168,7 × 257,1 × 6,9 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:
491 g

Paraméterek
Kijelző mérete 11" (27,94 cm)
Felbontás - pixel Full HD 1920 × 1200
Kijelző technológia TFT
Kijelző pixelsűrűség 207 PPI
RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Több paraméterA termékről további információ a gyártó honlapján található.