Szavazás

Melyik játékot várod jobban?

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

SEGA GameGear

SEGA GameGear
SEGA GameGear
SEGA GameGear
SEGA GameGear
SEGA GameGear
SEGA GameGear
SEGA GameGear
SEGA GameGear
SEGA GameGear
SEGA GameGear
SEGA GameGear
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Raktáron
Használt
19 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 199 Ft
Részletek

Game Gear egy 8 bites ,negyedik generációs kézi játékkonzol amelyet a SEGA adott ki 1990. október 6-án Japánban, 1991 áprilisában Észak-Amerikában és Európában, valamint 1992-ben Ausztráliában. A Game Gear elsősorban a Nintendo Game Boy-jával versenyzett . Hardverének nagy részét megosztja a Master System rendszerrrel, és egy adapter használatával tud Master System játékokat játszani. A Sega pozicionálta a Game Gear-t, amelynek színes háttérvilágitású,fekvő formátumú képernyője volt, mint a technológiailag jobb kéziszámítógép,a Game Boy.

Bár a Game Gear-t rohamosan piacra dobták, egyedülálló játékkönyvtára és árfekvése előnyt jelentett az Atari Lynxszel és a TurboExpressszel szemben. A rövid akkumulátor-élettartam, az eredeti játékok hiánya és a Sega gyenge támogatása miatt azonban a Game Gear nem tudta felülmúlni a Game Boyt, 1996 márciusára 10,62 millió darabot adtak el belőle.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játékosok száma
Egyszemélyes