PsVR Moss

PsVR Moss
PsVR Moss
PsVR Moss
PsVR Moss
PsVR Moss
PsVR Moss
Részletek

A MOSS a PlayStation VR eddigi legkülönlegesebb és legaddiktívabb exkluzív videojátékaként egy hős kisegér, név szerint Quill kalandjaiba enged betekintést, akivel a legszebb és legtanulságosabb történetek világát fedezhetjük fel a fantázia birodalmában.

A játék érdekessége, hogy a főhőst csak közvetetten irányítjuk, ezáltal a virtuális valóság segítségével nekünk a pályaelemeket és az egyéb objektumokat kell eltakarítanunk és elmozdítanunk az útból – gyakran változatos fejtörők megoldásával – annak érdekében, hogy Quill tovább tudjon haladni, illetve meg tudja vívni élete legnagyobb csatáit.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőivr játékLogikai
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

20Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Támogatott eszközök
Ps4, Ps5
Korhatár
7
Játék típus
VR
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!