Szavazás

Lemezes vagy digitális tartalmat használsz többet?

Házhozszállítás

TOP termékek

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Ps5 Wild Hearts

Ps5 Wild Hearts
Ps5 Wild Hearts
Ps5 Wild Hearts
Ps5 Wild Hearts
Ps5 Wild Hearts
Ps5 Wild Hearts
Ps5 Wild Hearts
Ps5 Wild Hearts
-6%
Most érkezett
Ps5 Wild Hearts


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
50Gb felett
Garancia ideje  :
Gyártói 1 Év
Támogatott eszközök  :
Ps5
További adatok
Raktáron
ÚJ, BONTATLAN
15 900 Ft 
14 900 Ft
Kezdete: 2023.09.20   A készlet erejéig!
Részletek

A WILD HEARTS a vadászat műfajának egy egyedülálló változata, ahol a technológia esélyt ad a félelmetes vadállatok elleni küzdelemre, melyeket maga a természet kegyetlen ereje tölt meg.
Vedd fel a harcot ezekkel a lényekkel egyedül, vagy vadászhatsz a barátaiddal a zökkenőmentes kooperatív játékban. Senki sem emlékszik arra, hogy a Kemono miért kezdett el tombolni az egykor virágzó Azumában. A kétségbeeséstől hajtva ezek az óriási fenevadak az ősi természet erejét a legpusztítóbb formában használják. Egy ideig úgy tűnt, hogy senki sem tud ellenállni elsöprő erejüknek. De a remény egy félelmetes vadász formájában érkezik, aki halálos fegyverekkel és ősi technológiával, a Karakurival van felfegyverkezve, amely megfordíthatja a csata menetét.
Az Omega Force, a DYNASTY WARRIORS franchise mögött álló japán stúdió által fejlesztett WILD HEARTS egy epikus kalandba kalauzol el, amely a feudális Japán által inspirált fantasy világban játszódik.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiNyitott világúHack and slash
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Német
Korhatár
12
Játék típus
Nyitott világú
Gyerekeknek is ajánlható
Nem