Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Ps5 Sonic Frontiers

Ps5 Sonic Frontiers
Ps5 Sonic Frontiers
Ps5 Sonic Frontiers
Ps5 Sonic Frontiers
Ps5 Sonic Frontiers
Ps5 Sonic Frontiers
Ps5 Sonic Frontiers
Ps5 Sonic Frontiers
Ps5 Sonic Frontiers
Ps5 Sonic Frontiers
Ps5 Sonic Frontiers


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
25Gb-35Gb
Garancia ideje  :
Gyártói 1 Év
Támogatott eszközök  :
Ps5
Melyik üzletben található :
Halásztelek, Óbuda
További adatok
Raktáron
ÚJ, BONTATLAN
11 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 119 Ft
Részletek

Az új generációs játékkonzolok között az egyik legnépszerűbb a Sony PlayStation 5. Az új konzolhoz érkező legújabb játékok között kapott helyet a Sonic Frontiers is, amely az ötödik fő Sonic cím a Sonic Team fejlesztésében. A Playstation 5 Sonic Frontiers egy igazi csemegének ígérkezik, amelyben a játékosok a Sonic világában élhetik át a legizgalmasabb kalandokat. A játék kiváló grafikával, izgalmas történettel és egyedülálló játékmenettel rendelkezik, amelyek miatt minden Sonic rajongó életében legalább egyszer kipróbálhatja.

A Sonic Frontiers az aktuális játékkonzolok teljes erejét kihasználja, így igazi élményt nyújt mindazoknak, akik szeretnének jót játszani. A játékban a játékosok egy nyitott világban kalandozhatnak, és kihasználhatják a Sonic képességeit, amelyek segítségével gyorsan tudnak mozogni és navigálni a játék világában. A játékosoknak lehetősége van számos kihívás kipróbálására, például új pályák felfedezésére, küldetések teljesítésére, illetve a bosszúszomjas Robotnik  legyőzésére.

A játékok története azon a ponton kezdődik, amikor Sonic és barátai felfedezik a Zavart, egy furcsa helyet, amelyre soha nem találtak rá korábban. Sonic, Tails és Knuckles azonban hamarosan megtalálják magukat egy kihalt városban, ahol egy érdekes hipnotikus erő nehezíti meg a képviselőház ügyeinek nyomon követését. A játékmenet során a játékosoknak át kell járniuk a különböző területeket, hogy átkutassák azokat a segítségért és új képességekért. A játékosok rengeteg kalandot vethetnek, feltárhatnak rejtett titkokat, sőt feltárhatnak új képességeket is.

Az egyik legkiemelkedőbb dolog a játékban a világ megjelenítése és az, hogy a játékosok maguk irányíthatják a játékmenetet. A játékosoknak számos lehetőségük van az új pályák felfedezésére, a folyamatos bemutatófilmekre, valamint a játék környezetének megismerésére. A játékban a Sonic érzékelés a vezérlőpulton található gyorsulásmérőt használva működik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsan és hatékonyan navigálják a világot.

Boasting egy nagyszerű grafikus motor, a PlayStation 5 Sonic Frontiers lenyűgöző látványt nyújt a játékosoknak. Az egész játék szépen texturált, és a színek intenzívebbé válnak a Sony új konzolján. A játékban szereplő karakterek a korábbi játékokhoz képest még kifinomultabbak és realisztikusabbak. A zene és a hanghatások is kiemelnek a Sonic Frontiers-ben.

Összefoglalva, a PlayStation 5 Sonic Frontiers egy zseniális játék, amelynek megvásárlása minden rajongó számára csak ajánlott. A játék elhozza a Sonic világához a legjobb élményt, és lehetővé teszi számunkra, hogy az új játékkonzol erejét teljes mértékben kihasználjuk. A játékmenet izgalmas, a grafika határtalan, és a karakterek realisztikusak. A játék minden Sonic rajongó számára tökéletes, és garantáltan szórakoztatni fog mindenkit, aki kipróbálja.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
7
Játék típus
Nyitott világú, Platformer
Gyerekeknek is ajánlható
Igen