Szavazás

Melyik játékot várod jobban?

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Ps5 Guardians of the Galaxy

Ps5 Guardians of the Galaxy
Ps5 Guardians of the Galaxy
Ps5 Guardians of the Galaxy
Ps5 Guardians of the Galaxy
Ps5 Guardians of the Galaxy
Ps5 Guardians of the Galaxy
Ps5 Guardians of the Galaxy


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Raktáron
Használt
10 500 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 105 Ft
Részletek
Tapasztalj meg egy vad űrutazást a Marvel’s Guardians of the Galaxy új perspektívájával. Ebben akciókalandban te vagy Star-Lord, és merész, de kétes vezetői szerepednek köszönhetően egy furcsa, valószínűtlen hősökből álló csapatot is rávettél, hogy csatlakozzanak hozzád.Valami bolond (természetesen nem te) katasztrofális események láncolatát indította el, és csak te tudod összetartani a kiszámíthatatlan őrséget elég sokáig ahhoz, hogy megakadályozd a teljes bolygóközi összeomlást.A Marvel galaxis őrzőinek ebben az eredeti történetében utad hatalmas új lényekkel és egyedi jellemű, ikonikus karakterekkel kereszteződik, és mindezt a galaxis sorsáért vívott harcban ragadják meg. Itt az ideje, hogy megmutasd az univerzumnak, ki is vagy valójában.Star-Lordként játszol, így a merész harci stílusoddal nem lépsz át határokat, az Element Blasters-től és a jet boot dropkick-től a tag-team csapatok legyőzéséig.

A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiLogikaiHack and slash
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely
50Gb felett
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Támogatott eszközök
Ps5
Korhatár
16
Játék típus
Mászkálós Kaland
Gyerekeknek is ajánlható
Nem