Ps5 Godfall használt

Ps5 Godfall használt
Ps5 Godfall használt
Ps5 Godfall használt
Ps5 Godfall használt
Ps5 Godfall használt
Ps5 Godfall használt
Ps5 Godfall használt
Ps5 Godfall használt
Ps5 Godfall használt
Ps5 Godfall használt
Részletek

A Counterplay Games (Duelyst) és a Gearbox Software legújabb produkciója a Godfall, amely egy vadonatúj hack & slash akciójáték, konzolon kizárólag PlayStation 5-re. Lépj be az istenek világába, ahol végtelen kalandok várnak. A kampány egyedül, vagy kooperatív módban is végigjátszható. A kaszabolós játékmenet szerepjátékos elemekkel egészül ki. Minden helyszín, minden menet új kihívásokkal, és persze rengeteg zsákmánnyal vár. Szerezz új fegyvereket, páncélokat és más felszereléseket a legyőzött ellenfelektől, fejleszd a karaktered isteni magasságokba, és indulj még keményebb küldetésekre! Ha szereted a Destiny 2-höz hasonló „looter shooter” műfajt, akkor ez a gyors, izgalmas high fantasy akció-szerepjáték neked való szórakozás.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőionline játékVerekedősNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

50Gb felett
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
16
Játék típus
Nyitott világú RPG
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!