Szavazás

Lemezes vagy digitális tartalmat használsz többet?

Házhozszállítás

TOP termékek

Szűrés

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Ps5 Dead Space

Ps5 Dead Space
Ps5 Dead Space

A sci-fi túlélő horror klasszikusa, a Dead Space visszatér, az alapoktól kezdve teljesen újjáépítve, hogy mélyebb és magával ragadóbb élményt nyújtson. Ez a remake lenyűgöző vizuális hűséget, feszültséggel teli atmoszférikus hangzást és játékmeneti fejlesztéseket hoz hűséges maradva az eredeti játék izgalmas víziójához.

MERÜLJEN MEG A KÖVETKEZŐ GENERÁLÚ SCI-FI HORRORBAN

A sci-fi horror klasszikusa az alapoktól kezdve teljesen újjáépítve tér vissza, emelt vizuális hűséggel és 3D atmoszférikus hanggal. Egy lemészárolt legénység ijesztően részletes szobái és munkaterei egy elhagyatott űrhajó kísérteties hangulati hangjaira, megszakítás nélkül fedezhet fel egy lenyűgöző sci-fi környezetet, amely tele van kiszámíthatatlan és feszült pillanatokkal.

FELTÁRJA MEG A REJTSÉGET AZ USG ISHIMURÁN

Ami Isaac Clarke mérnök és az USG Kellion legénységének rutinjavítási küldetéséből indul ki, ami gyorsan csatává változik, ahogy a fedélzeten lévő borzalmak mögött rejlő igazság kezd feltárulni. Kibővített narratív tapasztalatot követően fedezze fel a sötét titkokat az USG Ishimura fedélzetén történt események mögött a szerencsétlenül járt legénység utolsó naplóin és az Ön találkozásán keresztül.

IMPROVIZÁLJ A TÚLÉLÉSHEZ

Szállj szembe a rémálommal az USG Ishimura fedélzetén. A műfajt meghatározó stratégiai szétdarabolásos játékmenettel érkezik. A krafting rendszer és a fegyverek tunningolása sem marad el a jól megismert játéktól.


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Garancia ideje  :
Gyártói 1 Év
További adatok
Raktáron
Új, bontatlan
27 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 279 Ft
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Támogatott eszközök
Ps5
Korhatár
18+
Játék típus
Lövöldözős horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem