Szavazás

PS5 VS Xboxone Series

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Hírek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Ps4 és Xboxone HDD csere

Ps4 és Xboxone HDD csere
Ps4 és Xboxone HDD csere

A HDD hiba egyik fő jele, hogy a gép nagyon lassan indul be és a menü is nagyon szakadozik.Vállaljuk a Ps4 és Xboxone gépekben a HDD merevlemez cseréjét amely igény szerint hozott anyagból is lehetséges.(Minimum 500Gb-os) Az elhozott HDD-t teszteljük és csak hibátlan állapotú alkatrészt tudunk beépíteni. Lehetőség van tárhely növelésére is, ebben az esetben sajnos a meglévő adatokat neked kell a csere előtt lementeni a felhőbe vagy másik külső tárhelyre.Amennyiben nálunk cserélteted a HDD-et a gépedben, úgy a rendszer telepítést ajándékba adjuk!

Aktuális árainkért érdeklődj telefonon vagy emailen!


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Raktáron
Új, bontatlan
18 500 Ft
Nem vásárolható!