Ps4 Xcom 2

Ps4 Xcom 2
Ps4 Xcom 2
Ps4 Xcom 2
Ps4 Xcom 2
Ps4 Xcom 2
Ps4 Xcom 2
Ps4 Xcom 2
Ps4 Xcom 2
Részletek

Az Xcom 2 egy körökre osztott stratégiai játék amely a nem túl távoli jövőben játszódik. Idegenek és mutánsok egyaránt tarkítják ezt a disztópikus jövőt. Ebben a világban kell helyt állnod mint ez specialistákból álló csapat parancsnoka. Fontolj meg minden lépést mert künnyen az lehet az utolsó.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiLogikai
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

25Gb-35Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
16
Játék típus
Startégia
Gyerekeknek is ajánlható
Nem