Ps4 We Happy Few

Ps4 We Happy Few
Ps4 We Happy Few
Ps4 We Happy Few
Ps4 We Happy Few
Ps4 We Happy Few
Ps4 We Happy Few
Ps4 We Happy Few
Ps4 We Happy Few
Részletek
Fordíts hátat az örömteli tagadásnak és fedd fel Wellington Wells sötét titkait. A We Happy Few azonban véletlenül sem egy sétaszimulátor. Csúnya kifejezéssel élve egy immerzív szimulátor, amely teret enged a játékos kreativitásának, aki úgy oldhatja meg az adott helyzetet, ahogy csak szeretné. Lopakodással, harccal, hackeléssel vagy ezek kombinációjával, közben nyersanyagot gyűjtünk, tárgyakat craftolunk és fejlesztünk.
Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

25Gb-35Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
16
Játék típus
Kalandjáték
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények