Ps4 Watch Dogs 2

Ps4 Watch Dogs 2
Ps4 Watch Dogs 2
Ps4 Watch Dogs 2
Ps4 Watch Dogs 2
Ps4 Watch Dogs 2
Ps4 Watch Dogs 2
Ps4 Watch Dogs 2
Ps4 Watch Dogs 2
Ps4 Watch Dogs 2
Ps4 Watch Dogs 2
Részletek

A Watch Dogs 2-ben egy új főhőst és egy új helyszínt ismerhetünk meg. Marcus Holloway, alias Retr0 egy szuperzseniális képességekkel rendelkező hacker, akire pont kimagasló számítástechnikai ismeretei és hackerképességei miatt húzzák rá a vizes lepedőt, egy természetesen nem általa elkövetett hálózati bűnesetben. A Chicagóban történtek után Kalifornia, azon belül is San Francisco és környéke az a hely, ahol a Blume vállalat kiépíti a továbbfejlesztett ctOS 2.0-t, a minden eszközt mindegyikkel összekötő, az egyszerű polgárok magánéletének legapróbb bugyraiba is belelátni és beleavatkozni képes „okos várost” üzemeltető operációs rendszert.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiMagyar FeliratJáték jellemzőiNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

45Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!