Ps4 Watch Dogs

Ps4 Watch Dogs
Ps4 Watch Dogs
Ps4 Watch Dogs
Ps4 Watch Dogs
Ps4 Watch Dogs
Ps4 Watch Dogs
Ps4 Watch Dogs
Ps4 Watch Dogs
Részletek
A Watch Dogs egy alapjaiban a GTA franchise-t felidéző játék stílussal rendelkező nyitott területű akció játék. A főszereplőnk Aiden Pearce aki mindennapjait hackerként tengeti. Egy napon családját támadás éri és ezt követően be kell vetnie minden eszközét, hogy megmentse az unokahúgát. Egy gombnyomással bármit képesek vagyunk elérni ami csatlakozik a "hálózathoz". Telefonok, megfigyelő kamerák, útzárak, riasztó rendszerek és még rengeteg más.
Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiMagyar FeliratJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

25Gb-35Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Támogatott eszközök
Ps4
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!