Ps4 WRC 7

Ps4 WRC 7
Ps4 WRC 7
Ps4 WRC 7
Ps4 WRC 7
Ps4 WRC 7
Ps4 WRC 7
Ps4 WRC 7
Ps4 WRC 7
Részletek

A Bigben Interactive és a Kylotonn Racing Games idén is elhozta nekünk a Nemzetközi Automobil Szövetség rali-világbajnokságának hivatalos játékát. A 2017-es szezon a való életben is rengeteg újdonságot vonultat fel, változott a versenynaptár, módosítottak az útvonalakon, de ami ennél is fontosabb, hogy teljesen megváltoztatták az autók technikai paramétereit. Háromszáz helyett immár 380 lóerős autók állhatnak rajthoz, növeltek a turbó méretén, és nem kevesebb, mint 25 kilót csökkentettek az önsúlyon is - új élményt, új kihívásokat hozva a sportágba. És mindezt a játék is átvette!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Autós
Játékosok száma
Két személyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

20Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Korhatár
3
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!