Ps4 VR Move

Ps4 VR Move

Ps4 VR Move

Nincs raktáron
9 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Használt

A SAJÁT KEZED MEGHOSSZABBÍTÁSA

Tökéletes a virtuális valósághoz

Fokozd a PlayStation VR élményt akár két PlayStation Move mozgásvezérlővel a kompatibilis játékok során. A könnyű kialakításnak, a korszerű mozgásérzékelőknek és a követőgömbnek köszönhetően a PlayStation Move mozgásvezérlővel erőfeszítés nélkül és hihetetlen pontossággal léphetsz kapcsolatba a virtuális környezeteddel.

ps-move-ergonomic-design-product-grid-01-ps4-eu-12jul18

Ergonomikus kialakítás

A kényelmes kialakításnak és a rezgő visszacsatolásnak köszönhetően páratlanul kapcsolódhatsz a káprázatos virtuális világokhoz.

 ps-move-accurate-tracking-product-grid-01-ps4-eu-12jul18

Pontos követés

Éld át a megdöbbentő jelenlét érzését a beépített mozgásérzékelőkkel és a színváltós gömbbel, melyet a PlayStation Camera követ nyomon.

 

Intuitív kezelőfelület

Vedd teljesen a kezedbe a VR élményeidet a könnyen használható gombkiosztással, beleértve egy nagy, különálló ravaszgombot és az ismerős DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő PS-t és a műveletgombokat is.

Forrás

 

 


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 99 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Ez a csomag 1db move-ot tartalmaz!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőivr játék
Korhatár
12
Játék típus
VR
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!