Ps4 VR Arizona Sunshine

Ps4 VR Arizona Sunshine
Ps4 VR Arizona Sunshine
Ps4 VR Arizona Sunshine
Ps4 VR Arizona Sunshine
Ps4 VR Arizona Sunshine
Ps4 VR Arizona Sunshine
Ps4 VR Arizona Sunshine
Ps4 VR Arizona Sunshine
Részletek

Hogy milyen, amikor a virtuális valóság élménye a zombi-apokalipszissel párosul? Az Arizona Sunshine VR és egy PlayStation VR headset segítségével most te is megtapasztalhatod, ebben a belső nézetes akciójátékban ugyanis soha nem látott realizmussal nyílik lehetőséged halomra ölni az élőhalottakat.

Az Arizona Sunshine VR egy intenzív akciójáték, melyben túlélőként Amerika dél-nyugati részén kell szembeszállnunk a zombi-hordákkal, miközben a virtuális valóság és a mozgás-érzékeléssel kezelhető fegyverek soha nem látott realizmussal kecsegtetnek a pályákon.

A játékban egy teljes sztorit felölelő kampány, szabad felfedezés, több mint 25 választható fegyver, folyamatosan feszített tempó, valamint kooperatív multiplayer mód is vár ránk, aminek köszönhetően mások társaságában egyaránt megismerhetjük a zombi-apokalipszis élményét.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőivr játékJáték jellemzőiHorror
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

10Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Lövöldözős horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem