Ps4 That's You

Ps4 That's You
Ps4 That's You
Ps4 That's You
Ps4 That's You
Ps4 That's You
Ps4 That's You
Ps4 That's You
Ps4 That's You
Részletek

A That's You tehát egy partijáték, ennélfogva egyedül semmiféleképpen nem játszható, viszont ha áthívjuk legalább kettő, legfeljebb hat barátunkat, akkor már indulhat is a buli. A játék menete nagyjából a következő: mindenki okostelefont vagy tabletet vesz a kezébe, és letölt egy ingyenes, kb. 50 megás applikációt, ezek után rácsatlakozik egy a PS4 által sugárzott Wi-Fi hálózatra, és pár pillanat alatt profilt készít magának.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzői
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

10Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Korhatár
12
Játék típus
Logikai
Gyerekeknek is ajánlható
Igen