Ps4 Star Wars Squadron

Ps4 Star Wars Squadron
Ps4 Star Wars Squadron
Ps4 Star Wars Squadron
Ps4 Star Wars Squadron
Ps4 Star Wars Squadron
Ps4 Star Wars Squadron
Ps4 Star Wars Squadron
Ps4 Star Wars Squadron

Ps4 Star Wars Squadron

Raktáron
3 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Használt

Érezd át a Star Wars pilótáinak a félelmetes gyorsaságát és bátorságát! A lélegzet elállító küldetések során és az eredeti hangokkal készített játékban találkozhatsz a halálcsillaggal is! Állítsd össze a saját Tie-fighteredet vagy az X-wing-edet és szállj szembe az ellenséggel. Az űrben találkozhatsz akár a barátaiddal is, hiszen a 10fős multiplayer garantálja a nagy csillagközi háborúkat!  


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 39 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőivr játékRepülős
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

45Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
12
Játék típus
Repülős
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!