Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Ps4 School Girl Zombie Hunter

Ps4 School Girl Zombie Hunter
Ps4 School Girl Zombie Hunter
Ps4 School Girl Zombie Hunter
Ps4 School Girl Zombie Hunter
Ps4 School Girl Zombie Hunter
Ps4 School Girl Zombie Hunter
Ps4 School Girl Zombie Hunter
Ps4 School Girl Zombie Hunter
Ps4 School Girl Zombie Hunter


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
20Gb alatt
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
Ps4, Ps5
Termék Állapota :
Használt, szép állapot
Melyik üzletben található :
Óbuda
További adatok
Raktáron
HASZNÁLT
9 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 99 Ft
Részletek

A PS4 School Girl Zombie Hunter egy izgalmas akció-játék, amelyet a D3 Publisher fejlesztett ki és a Sony Computer Entertainment adott ki 2017-ben. A játék története az egyik legnépszerűbb japán műfajban, a zombie apokalipszisben játszódik, ahol a főhősünk - egy ártatlanul megjelenő, japán iskolába járó diák - valóságos harcosként kell harcolnia túléléséért és az életben maradásáért.

A játék alapjáraton lányokhoz kapcsolható, de nem feltétlenül csak nekik szól. A játék hűen követi a japán stílusú iskolai zombifilmek sablonjait, ugyanakkor számos ötletes elemmel gyarapítja azt.

A játékmenet során a játékos lánykarakterekkel kell harcolnia az iskolában és a város körüli zombicsőszökkel, akik mindenhol leselkednek. Az iskola intézkedései kudarcot vallanak és a gyermekek egyre jobban be vannak zárva a diákszállóba, miközben a zombik csak egyre jobban mészárolnak. A játékos feladata, hogy kivegye a részét az iskolai kutatásokból és az egyre agresszívabb zombi invázióból.

A játék során a játékosnak lehetősége van fejleszteni a készségeit, felfedezni az iskolai helyszíneket és elpusztítani a zombikat. A játékban emellett az iskolai splatter horrorfilmekhez képes időnként meglepetésekkel és vicces pillanatokkal szolgálnak, amelyek természetesen nem mentesek a tipikus japán stílusban előforduló kényelmetlenségektől sem.

A játék során a játékos lehetőséget kap, hogy új felszereléseket gyűjtsön és modernizálja a fegyvereit, sőt, akár ruhákat is változtathat a készletben található új felszerelésekkel. A játékmenet változatos, az iskolában összegyűjtött tárgyakat pedig lehetőség van átváltani keresztül-kasul a játékosok között.

A PS4 School Girl Zombie Hunter egyedi, izgalmas és humoros játékélményt nyújt mindazoknak, akik szeretik a japán horrorfilmeket és a zombi apokalipszist. A játék április 24-én jelent meg Európában, és egyedi játékmenetével garantáltan leveszi a lábáról a PS4 konzolhoz kapcsolódó játékosokat és a házibajnokokat is. Aki szeretne egy erős élményt, ne habozzon megvásárolni ezt a játékot.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
16
Játék típus
Lövöldözős horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Hasonló termékek