Ps4 Platinum Headset

Ps4 Platinum Headset
Ps4 Platinum Headset
Ps4 Platinum Headset
Ps4 Platinum Headset
Ps4 Platinum Headset
Ps4 Platinum Headset

Ps4 Platinum Headset

Nincs raktáron
29 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Használt

Kifogástalan hangzás
Érezd magad az akciók közepén a 3D hangzásos technológia, a tökéletesített 7.1-es térhangzással és a prémium szintű játékon belüli hangfunkciókkal.

Merülj el a játékban: a tömeg zúgásától kezdve az ellenséges léptekig most mindent kristálytisztán fogsz hallani a 7.1-es virtuális térhangzásnak köszönhetően.
Játssz tökéletes precizitással, és a 3D hangzás segítségével tűpontosan kijelölheted a következő mozdulat, beszéd vagy lövések irányát.
Hozz létre személyre szabott hangüzemmódokat, és játssz úgy a játékokkal, ahogy azt az alkotók megálmodták ezekkel a hangbeállításokkal.
A headsetet egyszerűen hordozhatod és tárolhatod a stílusos, összehajtható kialakításának köszönhetően, és a megnövelt akkumulátor-élettartammal tovább a játékban maradhatsz.


3D hangzás
A kompatibilis játékok* teljesen új dimenzióba kerülnek a 360 fokos 3D hangzással, ráadásul a játékon belül te döntheted el, hogy felülről, alulról vagy minden irányból érkezzen-e a hang.

A Days Gone-ban így minden irányból hallod majd a hordák közeledését, és az Anthemben a légi vagy földi csaták zajai fognak körül venni. Kövess egy Thunderjaw-t tökéletes pontossággal a Horizon Zero Dawnban, és érezd a tömeg zúgását és a csapattársak buzdítását az MLB 19: The Show játékában.Még jobb 7.1-es virtuális térhangzás
A 3D hangzás technológiájának köszönhetően
Kerülj az akció közepébe a hihetetlen 3D hangzás technológiájának köszönhetően, amely minden PS4 játék 7.1-es térhangzását még tökéletesebbé teszi, hogy minden irányból tiszta, jól beazonosítható hangok vegyenek körül.

50 mm-es hangmeghajtók
Továbbfejlesztett 50 mm-es hangmeghajtók mindkét fülpárnában a hihetetlenül tiszta és nagy tartományú hangokért, a szárnyaló magas hangoktól a mély, gazdag basszusig.


Saját hangüzemmódok
Finomhangold a hangzásbeállításokat minden játékhoz, vagy használt ki az egyes PS4 játékoknál elérhető, az alkotók által kigondolt hangüzemmódok előnyeit.

Hozd létre saját hangbeállításaidat
Készíts személyre szabott hangüzemmódokat, és mentsd el őket kedvenc játékaidhoz a PS4 headset-társalkalmazásának segítségével* – így mikor játszol, már ezekkel a beállításokkal tökéletesítheted a játékélményt.

Fantasztikus hangüzemmódok az alkotóktól
Tegyél szert az alkotók által elképzelt játékbeli hangélményre a fejlesztők által létrehozott egyéni hangüzemmódok révén, amelyek ezekben a játékokban elérhetők a PS4 headset-társalkalmazáson keresztül.

Forrás:


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 299 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Vélemények