Ps4 Outriders

Ps4 Outriders
Ps4 Outriders
Ps4 Outriders
Ps4 Outriders
Ps4 Outriders
Ps4 Outriders
Ps4 Outriders
Ps4 Outriders
Részletek

Az Outriders egy kooperatív RPG lövöldözős játék 1-3 játékos számára, amely egy eredeti, sötét és feldúlt sci-fi világban játszódik.

A brutális és vérengzős küzdelmek során az Outriders elegyíti a gyors lövöldözés, különböző erők használatát és a mély RPG rendszert, amelyek ezen műfajok valódi hibridjét hozza létre.Fedezd fel az ellenséges Enoch bolygót utad során a rejtélyes jel forrásához!Játssz egyedül vagy 2 barátoddal együtt a drop-in drop-out kooperációban, ahol együtt harcolhattok e nagyon fejlett bolygó veszélyeivel.Hozd létre saját Outrider-ed, és válassz a 4 egyedi harci osztály közül, amelyek saját képességfával rendelkeznek, és meghatározzák a harci stílusod.

 

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőionline játékJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

50Gb felett
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Támogatott eszközök
Ps4, Ps5
Korhatár
18+
Játék típus
Mászkálós sci-fi, lövöldözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!