Ps4 VR Move double pack

Ps4 VR Move double pack
Ps4 VR Move double pack
Ps4 VR Move double pack
Ps4 VR Move double pack

Ps4 VR Move double pack

Nincs raktáron
24 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Használt

A termék PS3-as változat!Kompatibilis Ps4-hez és a VR-hoz is!

A SAJÁT KEZED MEGHOSSZABBÍTÁSA

Tökéletes a virtuális valósághoz

Fokozd a PlayStation VR élményt akár két PlayStation Move mozgásvezérlővel a kompatibilis játékok során. A könnyű kialakításnak, a korszerű mozgásérzékelőknek és a követőgömbnek köszönhetően a PlayStation Move mozgásvezérlővel erőfeszítés nélkül és hihetetlen pontossággal léphetsz kapcsolatba a virtuális környezeteddel.

ps-move-ergonomic-design-product-grid-01-ps4-eu-12jul18

Ergonomikus kialakítás

A kényelmes kialakításnak és a rezgő visszacsatolásnak köszönhetően páratlanul kapcsolódhatsz a káprázatos virtuális világokhoz.

 ps-move-accurate-tracking-product-grid-01-ps4-eu-12jul18

Pontos követés

Éld át a megdöbbentő jelenlét érzését a beépített mozgásérzékelőkkel és a színváltós gömbbel, melyet a PlayStation Camera követ nyomon.

 

Intuitív kezelőfelület

Vedd teljesen a kezedbe a VR élményeidet a könnyen használható gombkiosztással, beleértve egy nagy, különálló ravaszgombot és az ismerős DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő PS-t és a műveletgombokat is.

Forrás

 

 


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 249 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőivr játék
Korhatár
12
Játék típus
VR
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!