Ps4 Gravel

Ps4 Gravel
Ps4 Gravel
Ps4 Gravel
Ps4 Gravel
Ps4 Gravel
Ps4 Gravel
Ps4 Gravel
Ps4 Gravel
Részletek

A Gravel versenyterepjárók és ikonikus raliautók egész sorát vonultatja fel, hogy extrém körülmények között tegyük próbára magunkat a világ legegzotikusabb helyszínein. Sűrű erdők, havas hegycsúcsok, homokos sivatagok és épített arénák - ezek várnak ránk most.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

20Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
3
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen