Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Ps4 Fishing Sim World

Ps4 Fishing Sim World
Ps4 Fishing Sim World
Ps4 Fishing Sim World
Ps4 Fishing Sim World
Ps4 Fishing Sim World
Ps4 Fishing Sim World
Ps4 Fishing Sim World
Ps4 Fishing Sim World
Ps4 Fishing Sim World


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
100Gb felett
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
Ps4, Ps5
Melyik üzletben található :
Halásztelek
További adatok
Nincs raktáron
ÚJ, BONTATLAN
6 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 69 Ft
Részletek

A PlayStation 4 játékosoknak készült Fishing Sim World kiváló választás a horgászat rajongóinak. Ez a játék egy valósághű és lenyűgöző horgász-szimulátor, amely lehetőséget nyújt a virtuális vizeken való horgászás élményének átélésére.

A Fishing Sim World egyedülállóan reális grafikával rendelkezik, ami megidézi a valódi vizek és tájképek hangulatát. A játékban lehetőséged van különböző helyszíneken horgászni, beleértve tókat, folyókat és egyéb testeket.

A játék széles választékkal rendelkezik horgászathoz szükséges eszközökből, beleértve a horgokat, csalikat, zsinórokat és botokat is. A játékmenet során fel kell fegyverezned magadat a legjobb felszereléssel, hogy a lehető legnagyobb halakat fogd meg.

A Fishing Sim World valósághű fizikai motorral rendelkezik, amely a halmozgást és azok viselkedését szimulálja. Minden halnak más-más tulajdonságai vannak, így a játékosnak adaptálnia kell a horgásztechnikáját az adott halakhoz. Ezáltal az élmény még autentikusabbá válik.

A játékban többféle játékmód közül választhatsz. Lehetőséged van szólozáson kívül multiplayer módokban is részt venni, ahol barátaiddal vagy más játékosokkal mérheted össze horgászatügyességedet.

A PS4 Fishing Sim World mély és valósághű horgászati élményt nyújt az elkötelezett horgászok számára. Fedezd fel a virtuális vizek világát és bizonyítsd be, hogy képes vagy megfogni a legnagyobb halakat.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiSport
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
3
Játék típus
Szimulátor
Gyerekeknek is ajánlható
Igen