Ps4 Fast and Furious Crossroads

Ps4 Fast and Furious Crossroads
Ps4 Fast and Furious Crossroads
Ps4 Fast and Furious Crossroads
Ps4 Fast and Furious Crossroads
Ps4 Fast and Furious Crossroads
Ps4 Fast and Furious Crossroads
Részletek

A Fast and Furious Crossroads számos adrenalindús mutatványt és rablást, egzotikus helyszíneket, gazdag járműparkot és híres hősöket kínál az ismert filmes világból.A játékban olyan filmcsillagok közreműködnek, mint Vin Diesel és Michelle Rodriguez.Kövesd a történetet, mint a filmben, beleértve az eredeti szinkront. Az karaktereknek, mint Vienna vagy Cam, Sonequa Martin-Green és Asia Kate Dillon kölcsönözte a hangját.Válassz egyet a régi karakterek - Dominic, Letty vagy Roman - közül vagy játssz az új karakterek egyikével.A játék során javíthatod mind a saját, mind az autód képességeit, új fejlesztéseket, beállításokat és autókat nyithatsz meg. A játék az eredményekről, a megnyert trófeákról és egyéb statisztikákról is rendelkezik feljegyzésekkel.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

45Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Támogatott eszközök
Ps4, Ps5
Korhatár
16
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!