Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Ps4 F1 2020 használt

Ps4 F1 2020 használt
Ps4 F1 2020 használt
Ps4 F1 2020 használt
Ps4 F1 2020 használt
Ps4 F1 2020 használt
Ps4 F1 2020 használt
Ps4 F1 2020 használt
Ps4 F1 2020 használt
Ps4 F1 2020 használt

A Ps4 F1 2020 Seventy Edition tartalma egyedi testreszabási lehetőségek autómatrica, pódium ünneplés, bukósisak, versenyruha kesztyű és játékos kitüző.


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
45Gb
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Nincs raktáron
HASZNÁLT
4 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 49 Ft
Részletek

Az idei év sem marad ki a lóerők felzúgása nélkül! Sőt! Idén a járványnak köszönhetően majdnem a futammal egy időben kapjuk készhez a Codemaster jóvoltából az F1 2020-at. Az idei évben kitettek magukért a srácok, hiszen eléggé összepakolták a játék sava borsát és még ugrottak is vele egyet! Sokkal jobban érezhető a sebesség és az autók különbségei, akár a kanyarokban akár a kigyorsító egyenesekben. A legnagyobb újítást a karrier módban hozták el, mégpedig a My Team móddal.

Saját istállót kell létrehoznunk és menedzselnünk, melynek egyben mi vagyunk az egyik versenyzője is. Az autó fejlesztése és a sajtóval történő kapcsolattartás mellett (melyek a karrieren belül már eddig is szerephez jutottak) foglalkoznunk kell a csapat egyes divízióival, a szponzorokkal és persze a második számú pilótával is, megfelelően beosztva a rendelkezésünkre álló erőforrásokat. Ráadásul, mivel külön csapatként szállhatunk be a világbajnokság küzdelmeibe, ezért teljesen új arculatot hozhatunk létre, ezzel is színesítve a mezőnyt. Ebben természetesen a két új pálya (Zandvoort és Hanoi Street Circuit) is ott van, bár a valódi mezőny Hollandiában és Vietnámban már csak jövőre fog versenyezni. A játékban természetesen állítható a nehézségi szint is a kezdőtől egészen a mester fokozatig, így mindenki nyugodtan a kormány mögé pattanhat egy egy nagy versenyen is!


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
3
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Hasonló termékek