Ps4 Deadrising 4 Frank's Big Package

Ps4 Deadrising 4 Frank
Ps4 Deadrising 4 Frank
Ps4 Deadrising 4 Frank
Ps4 Deadrising 4 Frank
Ps4 Deadrising 4 Frank
Ps4 Deadrising 4 Frank
Ps4 Deadrising 4 Frank
Ps4 Deadrising 4 Frank
Ps4 Deadrising 4 Frank
Ps4 Deadrising 4 Frank

Ps4 Deadrising 4 Frank's Big Package

Nincs raktáron
4 000 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Használt


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 40 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Dead Rising 4: Frank's Big Package név alatt végre PS4-en is játszhatóvá vált a Capcom népszerű zombis sorozatának legújabb epizódja, amely számtalan extrával együtt jelent meg a platformra, hiszen tartalmazza az összes eddig megjelent DLC csomagot és egyéb frissítéseket.

Sőt mi több, a Dead Rising 4: Frank's Big Package felvonultatja azt a Capcom Heroes játékmódot is, amelyben Frank Westet, a legújabb zombi mészárlás főszereplőjét a Capcom olyan ikonikus hőseinek öltöztethetjük be, mint Dante, Mega Man X, vagy Akuma, M. Bison és Ryu a Street Fighter-sorozatból.

A Dead Rising 4-ben egy minden eddiginél nagyobb, szabadon bejárható terület vár ránk, Willamette városával a középpontban, ahol a városban éppen karácsony előtt kitört a zombi-járvány, nekünk pedig egyetlen célunk lesz: megtalálni a megoldást, még ha ehhez több ezer élőhalottat is kell lemészárolnunk a legőrültebb módszerekkel.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiHorror
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

50Gb felett
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!