Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Ps4 Battlefield 4

Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Nincs raktáron
HASZNÁLT
3 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 39 Ft
Részletek

A játék a sorozat eddigi részeit követve ismét a háborús vonalra fókuszál, nagy csataterekkel, rengeteg fegyverrel és járművel. A fegyverekre és járművekre a Battlefield 3-hoz hasonlóan több hasznos kiegészítőt is szerelhetünk, miután feloldottuk őket. Megjelennek a szokásos játékmódok, kevés újdonsággal kiegészülve, a legnépszerűbb módok továbbra is a Conquest és a Rush maradtak a játékosok körében. Az elődjéhez képest még részletesebb és még rombolhatóbb környezetet kapunk, az új, Frostbite 3 motornak köszönhetően.

A késöbbiekben még az updateknek köszönhetően több pálya is érkezett az alap kiadás mellé ingyenesen: China Rising, Second Assault, Naval Strike, Dragon's Teeth és a Final Stand. A sorozatban először lehetőségünk van Battlepack-eket vásárolni a játékban, melyek fegyverkiegészítőket illetve XP boost-okat tartalmazhatnak. Ami nem újdonság, hogy ismét vásárolhatunk a játékban kölönböző kiegészítő elemeket amelyekkel egyedivé varázsolhatjuk a fegyvereinket.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőionline játékJáték jellemzői
A játék online is játszható
Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek