Ps4 Battlefield 1

Ps4 Battlefield 1
Ps4 Battlefield 1
Ps4 Battlefield 1
Ps4 Battlefield 1
Ps4 Battlefield 1
Ps4 Battlefield 1
Ps4 Battlefield 1
Ps4 Battlefield 1
Részletek

Tapasztalja meg a teljes háború hajnalát csak a Battlefield ™ 1-ben. Harcoljon végig epikus csatáin, kezdve az ostromolt francia városban zajló szoros városi harcoktól az olasz Alpok erősen védett hegyi erődítményéig vagy az arábiai sivatagokban zajló harcokig. Használjon innovatív fegyvereket és járműveket, amikor a szárazföldön, a levegőn és a tengeren harcol, és adaptálja taktikáját a földre romboló pusztításhoz.

Fedezze fel a háborúban lévő világot egy kalandtöltő kampány segítségével, vagy csatlakozzon epikus multiplayer-összecsapásokhoz akár 64 játékossal a csatatérség történetének legdinamikusabb csatáiban.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőionline játékJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

50Gb felett
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Bemutató videó

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!