Ps4 Arma Gallant

Ps4 Arma Gallant
Ps4 Arma Gallant
Ps4 Arma Gallant
Ps4 Arma Gallant
Ps4 Arma Gallant
Ps4 Arma Gallant
Ps4 Arma Gallant
Ps4 Arma Gallant
Részletek

ArmaGallant: A Destiny Decks egyesíti a csomagépítést a valós idejű stratégiával (RTS), hogy gyors 1v1 vagy 2v2 multiplayer arénai csatákat hozzon létre. Tanulja meg és fejlessze képességeit a lenyűgöző lények és a mágikus varázslatok számára, és olyan erőteljes csomagokat képezzen, amelyeket kicsomagol az ellenfelek számára.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiLogikai
Játékosok száma
Egyszemélyes
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

10Gb alatt
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
12
Játék típus
Startégia
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!